donderdag 28 februari 2013

Ambrotose bestellen

STOP DE PERSEN: Dit is brekend nieuws. Ambrotose van Mannatech gaat de wereld veranderen, beter gezegd, Ambrotose heeft de wereld van glycobiologie al veranderd. Nog nooit van Ambrotose gehoord? Dat kan wel kloppen, Ambrotose bestellen is pas sinds 2 jaar in Nederland mogelijk! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van Ambrotose.

Ambrotose is glycobiologie

Ambrotose bestellen
Ambrotose bevat de 8 essentiële suikers waar we het eerder over gehad hebben. Nee werkelijk waar! Het is echt zo! Bij Mannatech is het ze gelukt. Al 20 jaar geleden haha. Ze maakten Mannapol, het product wat vlak voor Ambrotose bestellen kwam. Ambrotose bestellen ging toen niet, aangezien ze dat toen nog niet hadden. Maar wat blijkt, Bill McAnaly kwam erachter hoe hij het ingrediënt van de Aloe Vera plant kan stabiliseren.

Jaja het is ongelofelijk. Toen bestond Ambrotose dus maar uit 1 suiker, Mannose. Maar Mannose alleen gaat een mens niet redden, dus vandaar dat Mannatech de andere suikers erin ging verwerken. Toen kreeg je dus een product genaamd Ambrotose die we dus kunnen bestellen vanaf nu! Ook in Nederland!

Ambrotose bestellen in Nederland

Ambrotose kan dus nu bestelt worden in Nederland. Iets wat nog lang niet kon maar nu dus wel. Zeker de moeite waard om even te checken dus. Er zijn bijzondere getuigenissen van mensen die Ambrotose gebruiken. Punt is alleen dat de mensen die Ambrotose gebruiken dat niet zo duidelijk (met naam en toenaam) mogen zeggen. Het zijn namelijk geen medicijnen. Als iemand Ambrotose bestelt is het niet de bedoeling dat hij/zij gaat denken dat het een medicijn is. Dat is namelijk niet zo (volgens de wet zelfs!) dus mogen ze dat niet melden.

Ik zou zeggen, pak die Ambrotose met beide handen aan, want het is geweldig dat je dat nu kan bestellen in Nederland. Succes!

2 opmerkingen:

  1. Dank voor de uitleg. Het klinkt te goed om waar te zijn. Ga zeker even de genoemde website checken. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen