donderdag 24 oktober 2013

Mannatech Uth

STOP DE PERSEN! Mannatech Uth wordt op 8 november gelanceerd! Het is de revolutie op het gebied van glycobiologie, Uth veranderd alles met betrekking tot wat we kennen op het gebied van huidverzorging.

Wat is Manantech Uth

Mannatech Uth combineert 20 jaar wetenschap, patenten op de natuurlijke versie van glycobiologie (niet de synthetische versie van bijvoorbeeld YSL Forever Youth Liberator) en zorgt ervoor dat we het grootste orgaan van ons lichaam eindelijk goed kunnen onderhouden. Mannatech Uth is dé doorbraak voor onze huid.

Hoe werkt Mannatech Uth

Uth van Mannatech werkt eigenlijk zoals we mogen verwachten van glycobiologie. Dankzij de 100% plantaardige en natuurlijke glycanen in Mannatech Uth krijgt de huid weer het vermogen om volledig te herstellen. De glycanen zijn niets meer en minder dan de 8 essentiële suikers waar we het eerder over gehad hebben. Het is dus letterlijk glycobiologie in een créme.

Je smeert Uth dus op je huid, waarschijnlijk vooral de gezichtshuid. Omdat de suikers door je huidlaag heengaan en direct worden opgenomen door je cellen, verandert daadwerkelijk de structuur van je huid. Ongelofelijk maar echt waar. Je ziet op de website van Manantech Uth ook diverse voorbeelden van mensen waarvan hun huid enorm verbeterd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten