dinsdag 20 augustus 2013

Antioxidant voedingssupplement Ambrotose AO

Wel eens gehoord van antioxidanten? Ontmoet de beste antioxidant die er bestaat, volledig 100% plantaardig, de Ambrotose AO capsules.

Antioxidant Ambrotose AO 

De Ambrotose AO Antioxidant capsules zijn zeer bijzonder. Naast het feit dat ze uiteraard zoals je gewend bent weer 100% plantaardig zijn (geen synthetische rommel en rotzooi zoals andere fabrikanten), bevat het ook weer een klein beetje Ambrotose. Ambrotose zijn we al eerder tegen gekomen maar nu zit deze dus ook in het antioxidant Ambrotose AO verwerkt.

Dit Antioxidant werkt zo goed tegen oxidatieve stress dat het echt het proberen waard is. We weten allemaal hoe oxidatieve stress ontstaat. Oxidatieve stress kan onder andere ontstaan door medicijngebruik, roken, alcohol, blootstelling aan de zon (te land dan), zeer intensief sporten, hypoglykemie en obesitas. Het gevolg van deze oxidatieve stress is dat onze cellen en zelfs ons DNA wordt aangetast en beschadigd. Deze oxidatieve stress is mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces.

Ambrotose AO kopen

Ik raad je dus aan om deze Ambrotose AO te kopen en te proberen tegen de oxidatieve stress waar we allemaal aan blootstaan helaas. De prijs hiervan is normaliter €44,- voor een pot, maar we hebben een deal kunnen maken zodat je ze kunt kopen voor €41,70. Geen hele dikke deal, maar voor Ambrotose AO toch weer een paar euro! En elke euro telt, ja toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten